ezSEO News Forum  

Go Back   ezSEO News Forum > ezSEO News Forum > Important Announcements

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-11-2010, 05:19 PM
admin's Avatar
admin admin is offline
Dr. Andy Williams
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 289
Default About these forums

Hi all
Just wanted to mention that these forums are new. They will be here for anyone who buys any of my software and wants access. Just login with the username and password you were sent when you bought the software.

There are sections for products i have released and you all have access to all areas, so please keep your posts to the relevant sections. I have imported the more recent stuff from the Fat Content Course forum, but apart from that, the other forums are all starting from scratch.

Also note that these forums are not officially for support (If you need support, open a support ticket). These forums are intended more for discussion with other users, although I am of course here most days to answer minor questions you might have.

Thanks..
Reply With Quote
  #2  
Old 01-03-2013, 04:24 PM
lane_houk lane_houk is offline
WCS User
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default Help with WCS

Andy, I have no idea really if this is how I'm supposed to enter a trouble ticket but I can't find your email address anywhere, your tech support site refers me here to the forum but there is nothing I can see which tells someone where exactly in this forum we are supposed to ask for help.

I have an active subscription with WCS, I have version 1.0.0.150

I am getting a "Could not connect to server" error - here's a screenshot of the error - http://screencast.com/t/le3oI1AX

I haven't changed anything to cause this, the software was working just fine before the last update.

Need help ASAP. My username is: lane_houk
My password is: gycyjon
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2013, 06:28 AM
andy andy is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 116
Default

Lane
There seems to be a problem with my license checking script. When the year changed it caused your subscription to "expire". I have manually unexpired it and will look for a permanent solution next week. Any more problems with this, let me know and I'll fix it.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.